tirsdag 5. februar 2013

Mine 5 favoritter

Her er de 5 beste bildene jeg har på min blogg, mener jeg.

Dette bilde har jeg tatt rett utenfor skolen. Jeg tok noen steiner i hånden min og tok bilde. Så tok jeg bilde i Photoshop og gjorde alt i svart/hvitt men beholdt fargene på steinene, som dere kan se på bilde, vist dere ser nøye etter. Bilde mener jeg er et av de beste jeg har tatt, fordi det er veldig rolig, og varmt. Det er ikke noen spisse kanter i bilde og det gjør sånn at bilde blir fint å se på.
 Dette bilde er det bilde som er det ferdige produktet av linoleumstrykket, jeg liker det fordi du ser ikke så mye av ansiktet men hjernen gjør sånn at de blir et ansikt. Og er veldig fornøyd med det og er stolt av bilde og prosessen.
 Dette bilde liker jeg fordi, det ser veldig morderne ut og det ser ut som en turistforside. Jeg liker det kontrasten mellom bilde og teksten, det er veldig ryddig og "kult".
 Dette bilde liker jeg fordi her greide jeg å få med høst motiv og en s-kurve. Og det ble kult når jeg forandret kontrasten i bilde i photoshop, for da ble det oransje mer fremhevet, og det vannet som er på benken blir hvitt og fremhever s-kurven. 
Dette bilde liker jeg fordi det er koselig og jeg tenker på julen, fordi det er med et lite juletre med snø på greinene. Og snøen rammer inn litt det gyldne snitt. Så det er deilig å se på det. Bilde er nesten litt varmt.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar